Jeg har fått en drømmekollega!

18 sep

I dag var en da litt utenom det vanlige. Jeg ble nemlig invitert på et event med Nescafé Dolce Gusto. For å si det mildt så er det ikke ofte jeg blir invitert til å drikke kaffe av vinglass fra toppen av The Thief på Tjuvholmen. Med andre ord ble det mammaen som måtte ta seg av barnehageleveringen i dag mens jeg levde det gode liv for en stakket stund.

423jkhiou

Hvor ofte får en leke fin på det og drikke kaffe av vinglass med utsikt utover Tjuvholmen? Jeg griper sjansen når den byr seg. Kreasjonen over hodet mitt er en lampe og ikke et uttrykk for hvordan en blir i hodet om en drikker litt vel mye kaffe av nevnte vinglass.

Men hva var så dette? Jo Nescafé hadde invitert det ypperste av norsk intelligensia, i det minste meg, for å vise frem sin nye kaffemaskin Dolce Gusto Mini Me.

b41936107bd696ae_org

Nescafé mente jeg var den absolutt korrekte mottaker av nyheten om deres nye kaffemaskin. Slett ikke dumt med tanke på at jeg har små barn og er glad i kaffe.

Som småbarnsfar er det ikke sjeldent jeg har måttet ty til trikset med å putte koppen med tre timer gammel lunken kaffe inn i mikrobølgeovnen sammen med barnematen for å få meg en noenlunde varm kopp kaffe mens Thelma spiser. Foruten et lite hint av koffein er det lite glede å spore i dette.

Nescafé sine maskiner kommer med kapsler slik at du får deg en kopp frisk nybrygget kaffe, akkurat når du trenger den. Det er jo en drøm for småbarnsforeldre som er sårt avhengige av koffeinrusen etter lange våkenetter og tidlige morgenskift. I prinsippet burde slike maskiner komme som tilbehør når babyen ble levert ut ved sykehuset.

2434j

God kaffe kjapt, akkurat når du har tid til det. Enhver småbarnsforelder sin drøm.

Uansett hadde altså Nescafé invitert meg. Jeg antar at de har fått med seg at jeg ikke alltid er like glad i de tidlige morgenene og at dette var med tanke på Thelmas ve og vel. De hadde også invitert Vibeke Klemetsen til lanseringen for å snakke kaffe opp i skyene. Hvorfor en proffbokser er ekspert på dette aner jeg ikke, men hun var tydeligvis glad i kaffe. Men den største gleden av alle var selvfølgelig da jeg fikk utlevert min helt egen maskin til å ta med meg hjem å prøve.

Planen min var også å ta maskinen med hjem, men slik gikk det ikke helt. Vel fremme på jobb ble noen særs ivrige kollegaer interessert i hva jeg hadde med, og da måtte selvfølgelig maskinen opp, frem i lyset og testes grundig. Ble det så en suksess? Sjefen har allerede antydet at det er litt mye skravling rundt kontoret mitt. Jeg kan ikke forstå hvorfor, men med en egen kaffemaskin på kontoret som spruter ut kaffe på kommando, så er det fare for at denne utfordringen ikke blir mindre fremover. Det hjelper heller ikke at kaffen slettes ikke smaker så verst*.

423kjh

Her nærmet jeg meg vel 6. koppen for dagen. Skal innrømme at formen begynte å komme veldig på topp.

Det skal samtidig understrekes at arbeidsmoralen gikk til topps etter at de første koppene var fortært. Det kan diskuteres hvor mye reell jobb som ble unnagjort, men kontoret fikk seg en etterlengtet og grundig opprydning da koffeinen virkelig slo inn. Det skadet nok heller ikke at jeg hadde fått i meg et par kopper på Nescafé sitt arrangement.

Maskinen blir nok stående på jobb. Den er rimelig stille, tar liten plass, ser helt ok ut (litt som en søt blanding mellom Ringeren fra Notre Dame og en pingvin) og serverer meg det jeg ønsker akkurat når jeg trenger det. Vi snakker om en drømmekollega med andre ord.

423kjb

Hils på min nye drømmekollega. De flotte posene under øynene mine bør være bevis på at jeg virkelig fortjener en slik.

Men det skaper jo en liten utfordring da jeg veldig gjerne skulle hatt noe lignende hjemme. Det er jo egentlig der jeg kunne trenge morgenkaffen! Så Nescafé, dere kan sterkt vurdere å sende over en maskin til! Og gjerne noen flere kaffekapsler. Jeg har mange kollegaer ser dere.

Til deg som tenker at en slik maskin hadde vært noe å ha hjemme: Følg med på Superpapsen fremover. Det kan hende det blir en konkurranse om ikke alt for lenge.

*Jeg kommer selvfølgelig tilbake med en grundig test av de ulike smaksvariantene.

Dette innlegget er sponset.

14 kommentar til “Jeg har fått en drømmekollega!”

 1. Pia september 18, 2013 kl. 21:12 #

  Her har vi høyt forbruk av Dolce Gusto-kapsler. Siden jeg ikke drikker kaffe, gidder jo ikke mannen å trakte kaffe, så da blir det kapsler. Og gutta mesker seg med Chochino og Ice Tea og hva de nå heter.

  • superpapsen september 19, 2013 kl. 07:32 #

   Chocohino? Ice tea? Jeg ser at jeg må be Nescafé sende et større utvalg. Her fikk jeg med Chai Tea, men jeg ser jo store muligheter for at Thelma kan ha stor glede av maskinen hun også.

 2. Hanna september 19, 2013 kl. 08:06 #

  Såå søøøt! (Det er noe jeg aldri har sagt om en kaffemaskin før…) Selv om jeg ikke drikker kaffe (hodepine og hyperaktivitet = en ganske gal Hanna) kunne jeg tenkt meg en liten Pingu Quasimodo som kunne lage meg te eller kakao 😉

  Syns du skal ta med noen vinglass til jobben, ikke noen grunn til å drikke av en vanlig kaffekopp når du har verdens søteste kaffemaskin!

  • superpapsen september 19, 2013 kl. 11:24 #

   Tror du mammaen merker det om det forsvinner et Rosendahl glass eller to (eller hva nå merket heter).

   • Hanna september 22, 2013 kl. 13:33 #

    Sikkert ikke! Regner med hun ikke bruker de nå likevel, så du kan jo prøve å forhåndsbestikke henne med noen søte babyklær? 😀

    • superpapsen september 22, 2013 kl. 20:52 #

     Hehe om jeg sier » De glassene får du aldri bruk for igjen.» så er jeg stygt redd vi får en kraftig fødselsdepresjon her i huset :p

 3. aronoel september 19, 2013 kl. 10:52 #

  Så søt 😄 kaffemaskinen var ikke så værst heller!

  • superpapsen september 19, 2013 kl. 11:23 #

   Det komplimentet går rett i minneboka! Håper du følger med her mammaen!

   • aronoel september 19, 2013 kl. 14:12 #

    Ja, mamma bør holde godt fast på pappsen!! Får man Thelma med på kjøpet, så er det vel bare å stille seg i kø!

 4. navigere september 20, 2013 kl. 18:22 #

  Sverger til Dolce Gusto! På jobben har sjefen kjøpt inn en annen kapsel-maskin, men den lager så besk kaffe at jeg får vondt.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Blir det en gutt eller jente? | Superpapsen - september 22, 2013

  […] Jeg har nevnt det før, men dette er redningen for alle som liker å glede seg over en kopp fersk, god og varm kaffe, akkurat når en har tid (les: barnet sover). For å kunne vinne denne kreves det ekstremt lite innsats. Du må bare tippe i kommentarfeltet under dette innlegget om du tror det blir en lillebror eller lillesøster på Thelma. Vi trekker så en heldig vinner blant alle som har tippet riktig. Pass på å legg inn epostadressen din, så vi kan kontakte deg om du vinner. […]

 2. Del ditt morgensmil og vinn kaffemaskin! | Superpapsen - september 25, 2013

  […] har snakket varmt om min nye ervervelse. Kaffemaskinen Dolce Gusto Mini Me fra Nescafé. Kort oppsumert så er dette maskinen som kan redde mange småbarnsforeldre fra […]

 3. Jeg har ubursdag! | Superpapsen - oktober 2, 2013

  […] ubursdagsgave og ventet, en Dolce Gusto Genio kaffemaskin. De hadde tydeligvis fått med seg at den forrige maskinen ble stående på jobb, og jeg kunne jo ikke være uten kaffe hjemme. Spesielt ikke når jeg har […]

 4. Kaffen alle småbarnsfedre fortjener en smak av! | Superpapsen - oktober 11, 2013

  […] En test som dette må jo utføres grundig. For å gjennomføre testen har jeg fått med meg to av mine gode kollegaer, Janne og Heidi, som satte såpass mye pris på Nescafé sin maskin at jeg jo lot den første jeg fikk stå igjen på jobben. […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

<span>%d</span> bloggere like this: