Aldri så galt at det ikke er godt for noe…

30 des

Superpapsen har en samarbeidsavtale med Netflix om jevnlig omtale av tjenesten.

Ellie viser tydelige tegn på at hennes lille sykehusopphold ikke har satt varige mén. Hun både spiser som normalt, krabber med turbofart og er nysgjerrig på alt som er innen en armlengdes avstand. Om det så er glassbollen mammaen har valgt å sette akkurat slik at Ellie kan nå den om hun står på tå.

Alt dette er jo fantastisk, og jeg kunne ikke drømme om å ha det annerledes. Men jeg hadde et ørlite håp om at hun kanskje hadde glemt uvanen hun har med å våkne midt på natta.

Dengang ei. Klokken 03:00 i natt mente hun at det var på tide med litt alenetid med pappaen.

SAMSUNG CSC

«Nå pappa, nå skal vi kose oss!» Bildet er en rekonstruksjon, men jeg tror hun smilte slik. Det var litt vanskelig å få opp øyelokkene ordentlig.

Ok, egentlig ville hun nok ha foretrukket mammaen, men hun fikk ta til takke med meg.

Jeg og mammaen har litt ulikt syn på hvordan disse situasjonene skal takles. Hun mener det er best å bli værende i mørket på Ellie sitt rom og vugge henne i søvn der. Jeg syns det er like greit å dra henne ut i stua for å se om det er noe verdt å se på på TV.

Tro meg, jeg har testet mammaens metode. Uten pupp har jeg stått i mørket i opptil en time uten særlig vellykket resultat. Da kan jeg like greit få litt stimulans mens Ellie finner tilbake til drømmeland.

Og i natt hadde jeg griseflaks. Tror dere ikke Netflix har fått inn filmen «The Lego Movie»!

SAMSUNG CSC

Oh lykke! Om ting fortsetter som dette kan du våkne hver natt for min del Ellie.

For å si det slik. Ellie sovnet rimelig kjapt og jeg forsøkte faktisk å legge henne da. Men når hun våknet igjen i det kroppen traff senga, syns jeg det var like greit å sørge for at hun sovnet dypere inn før jeg prøvde neste gang. Så da ble det til at jeg så på filmen i en god time.

Om du tror du har noenlunde samme humor som meg kan jeg anbefale deg å gjøre det samme. Min største bekymring var etterhvert å le så høyt at Ellie, eller i verste fall mammaen, våknet. Om hun hadde sett meg sitte der midt på natta med en sovende Ellie på fanget…

Men hele filmen fikk jeg ikke sett ferdig. Så nå krysser jeg nesten fingrene for at Ellie trår til i natt igjen.

Følg Superpapsen på Facebook.
Følg @Superpapsen på Instagram.

Helt apropo så lovet jeg før jul å gi bort 6 måneder med gratis Netflix i julegave til en heldig vinner. Mange ville gjerne ha litt gratis underholdning, dessverre har jeg ikke superkrefter nok til å blidgjøre alle. Men en som kan smile litt ekstra denne julen er (trommehvirvel…):

Fru Jacobsen som la inn denne kommentaren.

Gratulerer! Jeg kontakter deg snarlig for å loppe deg for litt personalia. Og til alle dere andre, det kommer garantert nye sjanser senere.

Fortsatt god jul!

Én kommentar to “Aldri så galt at det ikke er godt for noe…”

  1. Fru Jacobsen (@frujacobsenno) desember 30, 2014 kl. 20:59 #

    Haha, så herlig. Jeg har også pleid å bruke mammaens metode på mine, men du sier noe, uten den puppen tror jeg nok det er bare å gi opp. Evt gi flaske om hun tar det 🙂

    Tusen takk for en flott nyttårsgave 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: