Jeg har fått ny bloggplattform, slutt på den gamle!

12 jan

Jupp folkens, etter 3 år er det på tide med litt endringer. Jeg har derfor blitt med i bloggnettverket United Bloggers og byttet plattform fra WordPress.com til WordPress.org.

forside

Det betyr at dere fortsatt vil finne den samme gamle galskapen på Superpapsen.no med nytt design og en ny snasen forside. Men alle dere som følger meg via WordPress vil ikke få med de siste oppdateringene automatisk om dere ikke går inn og ber aktivt om det.

Dere som følger meg via epost, og jeg vet noen har gjort det i snart 3 år, skal jeg forsøke å overføre. Men for å sikre dere at dere blir med på moroa så ta turen til Superpapsen.no og sørg for å følge meg på den nye plattformen også om dere ønsker det.

Eller dere kan følge meg, Ellie og Thelma videre på Facebook og Instagram.

Om noen av dere tenker «Nah, det holder egentlig nå.» så er det lov. Alle har behov for en pause av og til. Vi pappaer kaller det «ferie», og i realiteten er det en eller to øl med gutta før vi er tilbake. Jeg håper du også føler det slik når du våkner i morgen tidlig.

Og tør jeg lokke med at John Tender dukker opp igjen snart? Denne gangen tester han Renovasjonsetaten og hvor langt de egentlig strekker seg for et bedre miljø i Oslo.

1907664_562908553829974_3322534710230212177_n

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

<span>%d</span> bloggere like this: